De ce solo traveling?

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Intotdeauna am crezut si acum, mai mult ca oricand, sustin cu tarie ca a calatori e probabil cel mai bun lucru pe care il poti face. Solo traveling in schimb, e un experiment. E un pariu cu tine, in care miza e una imensa: vei descoperi o noua lume, un alt lifestyle, iti vei dovedi ca poti realiza mai mult decat ti-ai imaginat vreodata.

Constienta ca suntem creati pentru a evolua, in fiecare zi ma trezesc cu scopul de face mai mult si mai bine, de a ma autodepasi. Pentru ca pana la urma, nu conteaza ce face vecinu’, important e ca noi sa devenim o versiune mai buna decat ceea ce eram ieri.

Si cum poti face asta? S i m p l u: ia-ti un bilet DUS undeva unde iti doresti sa mergi, dar nu ai avut timp sau bani sau…ambele. Te rog, fa-ti timp si banii vor veni.

Ideal e sa incerci sa te si deconectezi de la online si sa te conectezi la prezent. Partea delicata e sa te focusezi pe ACUM, sa lasi deoparte like-urile si share-urile. Sa traiesti pentru tine, iar mai apoi sa si impartasesti. Ca nah, sharing is caring.

Cum imi permit sa fiu azi in Cancun si maine in Paris? E simplu: pentru ca asta mi-am dorit. Suntem suma deciziilor pe care le-am luat si orice pas din trecut ne aduce catre ceea ce reflectam astazi.

Jobul meu nu e unul usor, dar imi ofera libertatea la care cu totii ravnim. Una dintre cele mai comune intrebari e daca e greu sa ai familie sau pe cineva, avand in vedere acest stil de viata. Pot sa spun ca e mai mult decat recomandat, e esential! Trebuie sa existe acel El sau Ea caruia/careia sa ne destanuim, sa impartasim ideile si experientele de prin lumea larga, cu care sa ne facem “planuri” si sa asteptam cu nerabdare sa ne revedem.

Solo traveling e despre curajul de a petrece timp cu tine, pentru tine.

Cer senin si soare in priviri,

Madalina

Tagged , , ,